Žagarėliai kaip pas mamą

 (8)
Žagarėliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
2.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinius ir trynius gerai išsukite su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi.

Sviestą ištirpinkite ir kiek pravėsusį supilkite į kiaušinius. Gerai išmaišykite.

Supilkite brendį, suberkite citrinų žieveles ir miltus. Tešlą gerai išminkykite.

Sususkite į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve per naktį.

Tešlą gana plonai iškočiokite (turi būti 3-4 mm storio). Supjaustykite pusės plaštakos dydžio rombais. Kiekvieną rombą įpjaukite per vidurį ir vieną galą pernerkite per vidurį.

Žagarėlius virkite įkaitintame aliejuje kol gražiai paruduos. Vienu metu dėkite ne daugiau kaip keturis žagarėlius.

Ištrauktus iš aliejaus žagarėlius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų.

Apibarstykite cukraus pudra.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

50 g Sviestas
2 vnt. Kiaušiniai
2 vnt. Kiaušinių tryniai
3 šaukštas Cukraus pudra
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
1 šaukštas Brendis
2 šaukštas Tarkuota citrinos žievelė
300 ml Miltai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :