Ypatingieji kotletai su baklažanais

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Faršą pasūdykite, pagardinkite pipirais, suberkite manų kruopas, supilkite kefyrą ir gerai išmaišykite.

Smulkiai supjaustykite krapus, petražoles ir svogūnų laiškus. Didžiąją dalį sudėkite į faršą ir gerai išminkykite, likusi dalis bus papuošimui.

Iš faršo formuokite kotletus ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių po 2 minutes, paskui keptuvę uždenkite dangčiu ir troškinkite, kol visiškai iškeps.

Baklažaną supjaustykite mažais kubeliais, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir pakepinkite aliejuje, kol suminkštės.

Kotletus patiekite su keptais baklažanais ir vyšniniais pomidoriukais, papuošę smulkintais žalumynais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Veršienos faršas
1 vnt. Baklažanai
5 vnt. Vyšniniai pomidoriukai
1 sauja Petražolės
1 sauja Krapai
1 sauja Svogūnų laiškai
1/2 stiklinė Kefyras
30 g Manų kruopos
2 šaukštas Aliejus kepimui
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :