Vištienos kepsneliai su rikota ir špinatais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
5.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Špinatus apkepkite svieste, sudėkite rikotą ir gerai išmaišykite. Kaitinkite ant mažos ugnies porą minučių.

Vištienos filė gana giliai įpjaukite stačiai ilgesnei kraštinei kelis kartus (pjūvį kartokite kas 1-2 cm).

Vištieną apibarstykite pipirais, druska ir paprikų milteliais.

Į pjūvių ertmes dėkite po šaukštelį rikotos ir špinatų įdaro.

Ant viršaus užbarstykite tarkuoto fermentinio sūrio.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.

Patiekite su grietinėlėje troškintomis morkomis.

Tinka: Gurmanams, Vaikams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai