Ypatingi suomiški pyragėliai su ryžiais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Ryžius užpilkite pienu ir virkite ant mažos ugnies kaip paprastai.

Įberkite druskos, kai pasidarys košė, įdėkite sviesto ir išmaišykite. Nukelkite nuo viryklės, kad atvėstų.

Tešlos produktus sumaišykite, gerai išminkykite ir iškočiokite delno dydžio ovalius paplotėlius.

Per vidurį dėkite du didelius šaukštus įdaro ir užlenkite kraštelius (užlenkti turi būti tik patys kraštai).

Per vidurį ant kiekvieno pyragėlio uždėkite po vyšnios dydžio sviesto gabaliuką.

Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

Patiekimui paruoškite padažą. Kietai išvirkite kiaušinius ir juos sutrinkite su sviestu ir druska.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai