Ypatingi obuolių blynai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Obuolius nulupkite, išpjaukite sėklas ir supjaustykite gana plonais griežinėliais.

Griežinėlius apvoliokite cukruje ir palikite, kol pasiruošite tešlą.

Kiaušinius išplakite su rūgpieniu.

Po truputį berkite miltus, sumaišytus su cinamonu ir vaniliniu cukrumi.

Tešlą turi būti tiršta.

Tešloje gausiai apvoliokite obuolių griežinėlius ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų (ant viršaus kiekvieno griežinėlio užpilkite po nedidelį šaukštą tešlos, kad obuolys būtų pilnai padengtas tešla).

Kepkite kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai