© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.7059 17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves sutarkuokite (šiek tiek nusunkite, jei tarkiai vandeningi).

Sumaišykite su burokine tarka tarkuotais obuoliais, manų kruopomis, kiaušiniais, druska.

Gerai išmaišykite ir kepkite kaip įprastus blynus.

Patiekite su bruknių uogiene.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai