© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
2.8750 16
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves, morką ir svogūną smulkiai sutarkuoju, geriausia bulvių tarkavimo mašina, ypač dėl svogūno. Visą masę pilu į koštuvą ir nuplikau 0,5 l karšto pieno. Leidžiu nusivarvėti. Tuo metu išplaku 3 kiaušinius. Viską sumaišau, pasūdau. Karštame aliejuje kepu nemažus blynus. Tiekiu su įvairiausiais padažais, labiausiai – su varškės, praskiestos pienu.

Patarimas – jokiu būdu nekoškite tarkių, jei jūsų koštuvas turi didesnes skylutes, išbėgs ir tarkiai. Naudokite metalinį tankų arba iškolkite koštuvą marle.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai