Ypatingas šafrano pyragas

Ypatingas šafrano pyragas
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C laipsnių. Ištepkite kepimo formą (22 cm) riebalais.

Ištirpinkite sviestą, sudėkite šokoladą ir išmaišykite.

Suplakite kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų.

Supilkite sirupą, šafraną, tarkuotą žaliosios citrinos žievelę ir druską.

Sumaišykite šokolado mišinį su išplaktu sviestu ir sudėkite miltus.

Kruopščiai išmaišykite. Supilkite tešlą į formą.

Kepkite orkaitėje 20–25 minutes.

Pyragas turi būti iš vidaus truputį drėgnas, kai iškeps.

Patiekite kartu su bruknių kremu.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

100 g Sviestas
200 g Baltasis šokoladas
3 vnt. Kiaušiniai
50 g Cukrus
2 šaukštelis SANTA MARIA vanilinio cukrus
3 šaukštas Šviesus sirupas
1 pakelis SANTA MARIA šafranas
2 šaukštelis Žaliosios citrinos žievelė
150 g Miltai
žiupsnelis Druska
Porcijos: 10
Sudėtingumas :