Ypatingai virti ryžiai su pievagrybiais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Svogūną smulkiai supjaustykite ir dėkite į keptuvėje įkaitintą sviestą.

Suberkite gana smulkiai pjaustytus pievagrybius ir išspauskite česnaką.

Maišant kepkite kelias minutes, kol svogūnai pradės gražiai gelsti.

Suberkite sausus ryžius ir kelias minutes maišant kepkite.

Įpilkite daržovių sultinio ir uždengus troškinkite ant mažos ugnies, kol ryžiai išvirs ir nebeliks skysčio.

Įmaišykite šaukštelį sviesto.

Patiekiant galite pagardinti poro griežinėliais.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai