Ypatingai virti ryžiai su pievagrybiais

Ypatingai virti ryžiai su pievagrybiais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Svogūną smulkiai supjaustykite ir dėkite į keptuvėje įkaitintą sviestą.

Suberkite gana smulkiai pjaustytus pievagrybius ir išspauskite česnaką.

Maišant kepkite kelias minutes, kol svogūnai pradės gražiai gelsti.

Suberkite sausus ryžius ir kelias minutes maišant kepkite.

Įpilkite daržovių sultinio ir uždengus troškinkite ant mažos ugnies, kol ryžiai išvirs ir nebeliks skysčio.

Įmaišykite šaukštelį sviesto.

Patiekiant galite pagardinti poro griežinėliais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Svogūnai
10 vnt. Pievagrybiai
3 skiltelė Česnakai
1 stiklinė Ryžiai
1 stiklinė Daržovių sultinys
1 šaukštelis Sviestas
Porcijos: 2
Sudėtingumas :