Ypatingai ruošti grybai
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
1.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nulupkite ir supjaustykite obuolius.

Pakepinkite grybus svieste ir sudėkite supjaustytus obuolius.

Nuplaukite ir susmulkinkite salotas, pagardinkite prieskonių mišiniu ir įpilkite alyvuogių aliejaus.

Užberkite juodųjų serbentų – patiekalas paruoštas!

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai