Ypatingai paruošti rauginti kopūstai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 10min
Įvertinimas:
3.4000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Grietinę sumaišykite su krienais, cukrumi ir labai smulkiai supjaustytu svogūnu.

Padažą užpilkite ant raugintų kopūstų ir gerai išmaišykite.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai