Silkė, kepta grietinėje
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Silkių filė gerai nuvarvinkite ir supjaustykite į kelias dalis.

Į įkaitintą keptuvę sudėkite grietinę, suberkite kaparėlius, sudėkite silkių gabaliukus.

Kepkite ant mažos ugnies po 2-3 minutes iš abiejų pusių.

Patiekite su kaparėlių ir grietinės padažu, virtomis karštomis bulvėmis. Viską apiberkite šviežiais krapais.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai