Ypatingai marinuoti BUROKĖLIAI

 (2)
Marinuoti burokėliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Burokėlius nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais. Sudėkite į sterilius stiklainius.

Morką ir krieno šaknį nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Svogūną supjaustykite griežinėliais.

Į puodą supilkite vandenį, actą, druską, cukrų, prieskonius ir suberkite morkas, krienus, svogūną. Užvirkite ir virkite kelias minutes.

Marinatą su daržovėmis užpilkite ant burokėlių ir uždenkite. Kai atvės, dėkite į šaldytuvą.

Skanauti burokėlius jau galite kitą dieną.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

5 vnt. Burokėliai
1 vnt. Krieno šaknis
3 vnt. Lauro lapai
2 vnt. Kvapieji pipirai
3 vnt. Juodieji pipirai
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Morkos
4 šaukštas Obuolių actas
3 šaukštas Cukrus
2 stiklinė Vanduo
0,5 šaukštelis Druska
2 vnt. Gvazdikėliai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :