Marinuoti burokėliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Burokėlius nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais. Sudėkite į sterilius stiklainius.

Morką ir krieno šaknį nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Svogūną supjaustykite griežinėliais.

Į puodą supilkite vandenį, actą, druską, cukrų, prieskonius ir suberkite morkas, krienus, svogūną. Užvirkite ir virkite kelias minutes.

Marinatą su daržovėmis užpilkite ant burokėlių ir uždenkite. Kai atvės, dėkite į šaldytuvą.

Skanauti burokėlius jau galite kitą dieną.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Kitą dieną
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai