Kepti pievagrybiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pievagrybius nuvalykite, nuplaukite ir perpjaukite pusiau.

Sudėkite į įkaitintą aliejaus ir sviesto mišinį.

Pabarstykite druska, pipirais.

Saliero šaknį sutarkuokite ir sudėkite į keptuvę.

Maišant kepkite ant vidutinės ugnies apie 8 minutes.

Suberkite smulkiai pjaustytas petražoles ir supilkite citrinų sultis. Išmaišykite ir dar kepkite apie 3-4 minutes.

Patiekite su prancūziško batono riekelėmis, apteptomis česnakiniu žolelių sviestu.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai