Ypatingai kepti KĖDAINIŲ blynai

 (10)
Kėdainių blynai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves nulupkite, sutarkuokite kartu su svogūnu ir nusunkite atsiradusį skystį.

Kiaušinius išplakite ir supilkite į bulvių tarkius, suberkite miltus, pagardinkite druska ir pipirais.

Faršą sumaišykite su smulkiai pjaustytu svogūnu, išspaustu česnaku, smulkiai tarkuotu sūriu ir prieskoniais.

Ant kepimo popieriumi ištiestos skardos dėkite didelį šaukštą bulvių tarkių, šiek tiek suplokite, dėkite faršo paplotėlį, ant viršaus vėl bulvių tarkių.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Blynams
7 vnt. Bulvės (didelės)
3 vnt. Kiaušiniai
1 vnt. Svogūnai
2 šaukštas Miltai
žiupsnelis Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Įdarui
150 g Kiaulienos faršas
100 g Jautienos faršas
1 vnt. Svogūnai
80 g Fermentinis sūris
žiupsnelis Druska
pagal skonį Pipirai
žiupsnelis Čiobreliai
Porcijos: 5
Sudėtingumas :