Ypatingai keptas sterkas
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pasiruoškite 4 sterko filė gabaliukus be kaulų ir odos.

Sumaišykite prieskonius su druska ir įtrinkite žuvies gabaliukus.

Kiekvieną gabaliuką gerai suvyniokite į aliuminio foliją ir kepkite ant grotelių po 5–7 minutes iš abiejų pusių.

Žuvį galite kepti ir 180°C temperatūros orkaitėje apie 15 minučių.

Patiekti galite su ant grotelių keptomis daržovėmis.

Prie šios žuvies labai tinka avokadų tyrė.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai