Ypatingai kepta višta su riešutais KALĖDOMS
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 110min
Įvertinimas:
4.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išdarinėtą vištą gerai nuplaukite, išplaukite vidų ir nusausinkite.

Pašildytą medų sumaišykite su skystu sviestu, tarkuotu imbieru, maltais kmynais, smulkintais mėtų lapeliais, druska ir pipirais.

Mišiniu aptepkite vištą, gausiai ištepkite vidų ir palikite kelioms valandoms pasimarinuoti šaldytuve.

Obuolius nulupkite, išpjaukite sėklas, supjaustykite gabaliukais ir sumaišykite su smulkintais lazdynų riešutais.

Obuolių ir riešutų mišiniu įdarykite vištą ir užsiūkite.

Vištą dėkite į kepimo popieriumi ištiestą skardą.

Po višta pastatykite kepimo indą su vandeniu.

Kepkite apie 1,5 valandos iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai