Ypatingai kepta višta KALĖDOMS

 (2)
Ypatingai kepta višta
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
100min
Įvertinimas:
2.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištą perpjaukite per pusę, bet ne iki pabaigos.

Tris skilteles česnako susmulkinkite ir sumaišykite su aliejumi, cukrumi, druska bei pipirais. Tada gauta mase aptepkite vištą ir palikite nakčiai.

Kitą dieną maltą faršą sumaišykite su spanguolėmis, svogūnais ir likusiomis trimis skiltelėmis česnako, prieš tai jas susmulkinę.

Sudėkite faršą į vištą.

Grąžinkite vištai jos pirminę formą, tą vietą, kurioje ji buvo perpjauta, sutvirtindami su dantų krapštukais.

Kepkite orkaitėje 1 valandą 180˚ C laipsnių temperatūroje.

Cukrų sumaišykite su kmynais ir pakaitinkite. Apipilkite keptą vištą.

www.kaledos.borjomi.lt

kaledos.borjomi.lt
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Višta
500 g Vištienos faršas
50 g Džiovintos spanguolės
1 šaukštas Druska
1 šaukštelis Pipirai
6 skiltelė Česnakai
100 g Cukrus
1 šaukštelis Kmynai
50 ml Aliejus
2 šaukštas Kepinti svogūnai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :