Ypatinga burokėlių mišrainė

 (7)
Ypatinga burokėlių mišrainė
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
2.8571 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Burokėlius išvirkite, nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka.

Krienus sumaišykite su tarkuotu svogūnu, išspaustais česnakais, druska, cukrumi, citrinų sultimis ir grietine.

Burokėlius sumaišykite su padažu, dėkite į šaldytuvą ir patiekite po pusės valandos.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

5 vnt. Burokėliai
3 šaukštas Grietinė
1 šaukštas Krienai
0,3 vnt. Svogūnai
2 skiltelė Česnakai
0,5 šaukštelis Cukrus
pagal skonį Druska
1 šaukštelis Citrinų sultys
Porcijos: 5
Sudėtingumas :