Ypatinga burokėlių mišrainė
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
2.8571 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Burokėlius išvirkite, nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka.

Krienus sumaišykite su tarkuotu svogūnu, išspaustais česnakais, druska, cukrumi, citrinų sultimis ir grietine.

Burokėlius sumaišykite su padažu, dėkite į šaldytuvą ir patiekite po pusės valandos.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai