Čeburekai su vištiena
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
3.6667 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Miltus išmaišykite su druska, įpilkite kefyro ir gerai išmaišykite. Tešla turi būti pakankamai minkšta.

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepkite svieste su išspaustais česnakais, kol gražiai paruduos.

Svogūnus sumaišykite su faršu ir prieskoniais.

Tešlą plonai iškočiokite ir uždėjus mažą puodą ar didesnį dubenį išpjaukite skritulius.

Į tešlos skritulių vidurį įdėkite faršo, perlenkite pusiau ir sulipdykite kraštus.

Kepkite keptuvėje, iki pusės pripildytoje aliejaus, po 5 minutes iš abiejų pusių.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai