„Wok“ vištiena su žaliuoju kariu

Tai aštrokas tailandietiškas „wok“ patiekalas. Jei nemėgstate aštriai, dėkite mažiau prieskonių mišinio.
© Santa Maria nuotr.
Recepto kilmė:
Tailando virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Pakepkite vištieną aliejuje ir apibarstykite prieskonių mišiniu.

2. Supilkite kokosų pieną ir pakaitinkite apie 3 minutes.

3. Paruoškite makaronus laikydamiesi ant pakuotės pateiktų nurodymų ir patiekite.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą