„Wok“ krevetės su žaliąja citrina

Tai „wok“ ryžių ir krevečių patiekalas, labai tinkantis su daržovėmis, pavyzdžiui, cukriniais žirniais, morkomis, žaliomis saldžiosiomis paprikomis, svogūnais ir žaliaisiais žirneliais.
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Tailando virtuvė
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Pakepkite daržoves ir česnaką aukštoje temperatūroje 1–2 minutes.

2. Sumažinkite ugnį ir sudėkite išplaktus kiaušinius, kartkartėmis pamaišydami.

3. Sudėkite LIME WOK prieskonių mišinį, krevetes ir virtus ryžius. Viską palengva sumaišykite, kad ryžiai nesuliptų.

4. Supilkite SANTA MARIA austrių padažą, žaliosios citrinos sultis ir išmaišykite.

5. Papuoškite smulkintomis kalendromis ir iškart patiekite.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :