„Wok“ jautiena su česnakų ir austrių padažu

Pakepkite jautieną su daržovėmis, pamarinuotomis austrių ir česnakų padaže. Sudėkite anakardžių riešutus ir patiekite su ryžiais ar makaronais.
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Recepto kilmė:
Tailando virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Apskrudinkite supjaustytą jautieną virš stiprios ugnies.

2. Padėkite mėsą į šalį ir apskrudinkite daržoves.

3. Supilkite WOK padažą ant daržovių ir apkeptos mėsos.
Pakaitinkite kelias minutes nuolat maišydami.

4. Papuoškite žemės riešutais ir patiekite su ryžiais ar makaronais.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 2
Sudėtingumas :