Vyšnių uogienė su šokoladu

© Virtuvės mitų griovėjų nuotr.
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuplaukite ir išdarinėkite uogas

Į puodą supilkite vandenį, suberkite uogas, sudėkite saldainius, cinamono lazdeles ir cukrų.

Virkite ant silpnos ugnies maišydami 10 – 15 minučių

Galiausiai sudėkite šokoladą ir palikite aušti.

Supilkite į šiltus stiklainius. Uždenkite.

Virtuvės mitų griovėjai
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Vyšnios
10 vnt. Mėtiniai saldainiai
400 g Uogienių cukrus
0,5 stiklinė Vanduo
2 vnt. Cinamono lazdelės
sauja Juodasis šokoladas
Sudėtingumas :