Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
© “Dansukker” nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vyšnias, nuplovę ir išėmę kauliukus, sutrinkite arba supjaustykite mažais gabaliukais.

Pilkite citrinų sultis, berkite cukrų ir viską 4 min. pavirkite prikaistuvyje.

Tada nukelkite nuo viryklės ir atsargiai nugriebkite putas.

Į gautą masę berkite tarkuotą šokoladą ir pilkite konjaką.

Paruoštą uogienę išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius.

Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Paruošimo būdas: Virti
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai