© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Gaminimas:

Apynius virkite vandenyje 15 min., tada perkoškite. Vyšnias išspauskite. Sultis supilkite į šiek tiek atvėsusį apynių nuovirą. Suberkite cukrų, sudėkite paruoštas mieles ir rauginkite apie 24 val.

Įrūgusią girą supilstykite į butelius. Skaniausia ši gira būna trečią dieną. Ji – rausva, saldžiarūgštė, stipri.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai