Vyniotinis su lašiša

 (2)
Autorius: Agnė
Greita užkandėlė kiekvieno stalui.
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
4.2105 19
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinius, miltus, šaukštą grietinės, šiek tiek virinto vandens, prieskonius ir kapotus krapus išplakti iki vientisos masės. Kepti įkaitintoje keptuvėje su šiek tiek aliejaus.

Lašišą sukapoti ir sumaišyti su kreminiu sūriu (Philadelphia), įdėti norimų prieskonių, įspausti citrinos sulčių.

Atšalusius blynelius sukti su lašišos įdaru. Įvynioti į maistinę plėvelę ir palaikyti šaldytuve sustingti.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Kiaušiniai
200 g Miltai
50 g Grietinė
15 g Krapai
100 g Rūkyta lašiša
pagal skonį Sūris Philadelphia
pagal skonį Citrinų sultys
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Sudėtingumas :