© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
2.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos gabalėlius pavoliokite miltuose. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Trumpai pakepinkite vištienos gabalėlius, sudėkite svogūnus ir salierus, pakepinkite dar 1-2 min. Supilkite vyną, sudėkite pomidorus, pabarstykite raudonėliais, druska ir pipirais.

Uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir troškinkite 30 min (vištienos gabalėlius vieną kartą apverskite).

Supilkite balzaminį actą, sudėkite grybus ir patroškinkite dar 5-10 min.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai