Vyne troškinta triušiena su migdolais

Išskirtinis patiekalas.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Triušienos gabalėlius nuplaukite, nusausinkite, apibarstykite pipirais, druska ir apvoliokite miltuose.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepkite triušienos gabalėlius iš visų pusių. Paskui sudėkite į stiklinį kepimo indą.

Svogūnus ir česnakus nulupkite, smulkiai supjaustykite, apkepkite tame pačiame aliejuje, kuriame kepė mėsa, paskui irgi sudėkite į stiklinį indą.

Bulves nuskuskite, supjaustykite skiltelėmis. Pomidorus irgi supjaustykite skiltelėmis, sudėkite į indą. Bulves pakepkite toje pačioje keptuvėje, kol pagels, paskui sudėkite į indą.

Įdėkite į indą su triušieną pusę cinamono lazdelės, gvazdikėlius, suberkite migdolus.

Supilkite į indą baltąjį vyną, uždenkite dangčiu ar folija ir pašaukite į 200 laipsnių karštumo orkaitę. Kepkite 35 min. Likus 10 min. iki kepimo pabaigos atidenkite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Triušiena
5 vnt. Bulvės
2 vnt. Pomidorai
4 vnt. Svogūnai
4 skiltelė Česnakai
100 g Migdolai
2 šaukštas Miltai
1 vnt. Cinamono lazdelės
3-4 vnt. Gvazdikėlių žiedeliai
1 stiklinė Baltas sausas vynas
50 ml Aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :