© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Mėsą supjaustykite kubeliais, svogūnus supjaustykite smulkiai, nuluptas bulves ir salierus supjaustykite kubeliais, morkas stambiais griežinėliais, porą – plonais žiedais. Pirmiausia pavirkite mėsą, tada sudėkite bulves, po to likusias daržoves.

Ant silpnos ugnies sriuba turi virti apie pusantros valandos. Baigiant virti pasūdykite ir pagardinkite paprikos milteliais. Kai sriuba bus išvirus, suberkite į ją smulkintas petražoles.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Vokietijos virtuvė
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai