Vokiška kiaušinienė

Vokiška kiaušinienė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
35min
Recepto kilmė:
Vokietijos virtuvė
Įvertinimas:
3.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Bulves dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų. Vis pamaišykite.

Kol bulvės kepa, supjaustykite smulkiai svogūnus ir rūkytą kumpį.

Kiaušinius sumuškite atskirame dubenyje , įpilkite pieno, įberkite žalumynų ir išplakite.

Per vidurį bulvių kepimo, suberkite svogūnus ir kumpį. Apiberkite druska ir kepkite toliau.

Kai bulvės apskrus, o svogūnai taps permatomi, užpilkite kiaušinių plakinį ir kepkite ant lėtos ugnies. Atsargiai pamaišykite.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis ar raugintais agurkais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 vnt. Bulvės
4 vnt. Kiaušiniai
1 vnt. Svogūnai
40 g Rūkytas kumpis
pagal skonį Žalumynai
0,5 puodelis Pienas
pagal skonį Druska
Porcijos: 2
Sudėtingumas :