© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Dešras ir dešreles galite rasti daugelio karštųjų patiekalų ingredientų sąraše. Vokiečiai ypač mėgsta tirštą žirnių sriubą su dešra, nes ji pirmiausia asocijuojasi su manais ir tėvais – būtent šį patiekalą jie kažkada vaikystėje valgė gimdytojų namuose. Dėl tokios naminės sriubos net labiausiai užimtas verslininkas ir itin nepriklausomas vaikas ras bendrą kalbą prie padengto stalo.

Žirnius iš anksto užmerkite. Supjaustykite norimo dydžio gabalėliais dešrą, morkas ir svogūnus. Visus šiuos produktus iš eilės apkepkite keptuvėje. Iš mėsos išvirkite sultinį ir į jį suberkite pusę žirnių. Kai jie išvirs, suberkite likusius. Po pusvalandžio suberkite kubeliais supjaustytas bulves, dar po 20 minučių – apkepintą dešrą su morkomis ir svogūnais. Pasūdykite ir įberkite norimų prieskonių.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai