Obuolių pyragas
© R.Daskevičiaus nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sluoksniuotą tešlą iškočiokite, pabarstykite cukraus pudra, vaniliniu cukrumi ir cinamonu. Ant viršaus užtarkuokite nuluptus obuolius ir skiltelėmis supjaustytus konservuotus persikus. Vėl apibarstykite cukraus pudra. Tada tešlą su įdaru atsargiai susukite į ritinėlį ir supjaustykite jį maždaug 3 cm riekelėmis.

Riekeles gražiai išdėliokite kepimo popieriumi išklotoje formoje, paliekant nedidelius tarpus. Ant viršaus išspauskite pusės laimo vaisiaus sultis. Dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite, kol gražiai apskrus. Patiekdami apibarstykite cukraus pudra.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai