Špinatų ir apelsinų salotos
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 10min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Špinatus gerai nuplaukite ir jei lapeliai dideli, suplėšykite.

Apelsiną nulupkite, atskirkite skilteles ir nulupkite jų luobelę. Nuluptas apelsinų skilteles galite perpjauti pusiau – bus patogiau valgyti.

Išgremžkite granato sėklas.

Šonatus sudėkite į lėkštes, ant viršaus uždėkite apelsinų skilteles ir pabarstykite granato sėklomis.

Sumaišykite padažo ingredientus ir apšlakstykite salotas.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai