Vištų peteliai su svogūnais

Už receptą dėkojame skaitytojai Laurai.
Vištų peteliai su svogūnais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištų sparnelių petelius apšlakstykite moliūgų aliejumi, apiberkite prieskoniais, druska, česnaku. Gerai išmaišykite ir palikti marinuotis per naktį.

Petelius sudėti į kepimo indą.

Smulkiai supjaustytą svogūną sumaišykite su majonezu, šlakeliu moliūgų aliejaus ir druska.

Svogūnų ir majonezo mišinį kabinkite šaukštu ir dėkite ant kiekvieno vištienos gabalėlio.

Kepkite apie 20 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Vištų peteliai
1 skiltelė Česnakai
2 šaukštas Moliūgų aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Vištienos prieskoniai
1 šaukštas Majonezas
1 vnt. Svogūnai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :