Vištų blauzdelės prancūziškai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 55min
Įvertinimas:
3.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištų blauzdeles įtrinkite druska, pipirais ir išspaustu česnaku.

Vištų blauzdeles apkepkite svieste, kol gražiai apskrus.

Suberkite per pusę perpjautus pievagrybius ir kepkite dar kelias minutes.

Suberkite džiovintus abrikosus, įpilkite sultinio, vyno, uždenkite dangtį, sumažinkite ugnį ir palikite troškintis ant mažos ugnies apie 20 minučių (kelis kartus šlauneles paverskite vis ant kito šono).

Patiekite su bulvių koše.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai