Vištų blauzdelės prancūziškai

Vištų blauzdelės prancūziškai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
55min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištų blauzdeles įtrinkite druska, pipirais ir išspaustu česnaku.

Vištų blauzdeles apkepkite svieste, kol gražiai apskrus.

Suberkite per pusę perpjautus pievagrybius ir kepkite dar kelias minutes.

Suberkite džiovintus abrikosus, įpilkite sultinio, vyno, uždenkite dangtį, sumažinkite ugnį ir palikite troškintis ant mažos ugnies apie 20 minučių (kelis kartus šlauneles paverskite vis ant kito šono).

Patiekite su bulvių koše.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Vištų blauzdelės
10 vnt. Pievagrybiai
2 sauja Džiovinti abrikosai
0,5 puodelis Vištienos sultinys
0,5 puodelis Raudonas sausas vynas
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
5 skiltelė Česnakai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :