Vištienos vyniotinis su apelsinais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Susmulkinkite česnako skilteles.

Nulupkite apelsiną ir susmulkinkite jo žievelę.

Šlaunelių mėsą sudėkite ant kvadrato formos maistinės plėvelės, oda į apačią.

Apibarstykite ją druska, smulkintais česnakais ir smulkinta apelsino žievele.

Morkas sutarkuokite, svogūnus supjaustykite ir sudėkite į faršą.

Tada uždėkite faršą ant šlaunelių mėsos, suvyniokite viską į vyniotinį ir virkite apie 50 minučių.

Po virimo vyniotinį kuo nors prispauskite.

Jį patartina pjaustyti kitą dieną.

http://www.kaledos.borjomi.lt

kaledos.borjomi.lt
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Vištiena
1 kg Vištienos faršas
2 vnt. Apelsinai
2 vnt. Morkos
4 skiltelė Česnakai
1 vnt. Svogūnai
pagal skonį Druska
50 ml Aliejus
Porcijos: 12
Sudėtingumas :