© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Susmulkinkite česnako skilteles.

Nulupkite apelsiną ir susmulkinkite jo žievelę.

Šlaunelių mėsą sudėkite ant kvadrato formos maistinės plėvelės, oda į apačią.

Apibarstykite ją druska, smulkintais česnakais ir smulkinta apelsino žievele.

Morkas sutarkuokite, svogūnus supjaustykite ir sudėkite į faršą.

Tada uždėkite faršą ant šlaunelių mėsos, suvyniokite viską į vyniotinį ir virkite apie 50 minučių.

Po virimo vyniotinį kuo nors prispauskite.

Jį patartina pjaustyti kitą dieną.

http://www.kaledos.borjomi.lt

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Kitą dieną
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai