Vištienos troškinys su sūriu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais. Apibarstykite prieskoniais.

Pievagrybius nuvalykite ir perpjaukite į keturias dalis.

Morkas, nuskuskite, saliero šaknį nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Vištieną kepkite svieste, kol šiek tiek apskrus.

Suberkite pievagrybius, maišant kepkite kelias minutes.

Suberkite morkas su salierais ir kepkite dar kelias minutes.

Įpilkite sultinio, galite įberti dar pipirų ir druskos.

Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant mažos ugnies vis pamaišant apie 20 - 25 minutes.

Sudėkite sūrį, išmaišykite ir palaukite kol užvirs. Nuimkite nuo ugnies.

Tinka: Gurmanams, Vaikams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai