Vištienos troškinys su grietinėlės padažu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.6250 16
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos filė supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais ir apiberkite druska ir pipirais.

Morkas ir pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Saliero šaknį- nedideliais gabaliukais.

Susmulkinkite svogūną, o česnako skiltelę išspauskite.

Vištieną apkepkite svieste ir sudėkite visas daržoves. Uždenkite dangčiu ir kepkite ant mažos ugnies apie 10 minučių.

Pamaišykite, supilkite vištienos sultinį, įdėkite garstyčias. Gerai išmaišykite ir vėl uždenkite dangčiu. Taip kepkite ant nedidelės ugnies dar 5 minutes.

Dangtį nukelkite ir padidinkite ugnį, kad nugaruotų šiek tiek skystimo. Taip kepkite apie 5 minutes.

Sumažinkite ugnį ir supilkite grietinėlę.

Maišant kepkite, kol grietinėlė užvirs.

Patiekite su ryžiais.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai