Vištienos suktinukai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

1. Kiaušinį išplakti su cukrumi. Į kiaušinio plakinį įpilti pieno ir aliejaus. Lengvai išplakti iki vientisos masės.

2. Tada į kiaušinio, pieno ir aliejaus masę suberti miltus, išmaišyti.

3. Tešlą, po truputį į ją pilant vandenį, gerai išmaišyti iki vientisos masės.

4. Tešlą į įkaitintą keptuvę pilti samčiu, o pačią keptuvę laikant už rankenos sukti, kad tešla plonu sluoksniu pasiskirstytų po visą keptuvės dugną. Apkepti kiekvieną blyno pusę, kol gražiai pagels.

5. Iškepusius lietinius sulankstyti taip, kaip labiau patinka.

6. Vištos krūtinėles padalinti į 2–3 dalis ir išvirti.

7. Krapus ir petražoles nuplauti, nusausinti ir smulkiai supjaustyti. Graikinius riešutus suknežinti peilio geležte.

8. Virtoms krūtinėlėms leisti atvėsti, paskui mėsą suplėšyti nedideliais gabalėliais.

9. Sudėti į indelį vištieną, baziliko lapelius, kitus žalumynus, smulkiai supjaustytą pomidorą ir riešutus. Viską gerai išmaišyti.

10. Tepamu sūreliu tepti blynus, po to sudėti įdarą, susukti į vamzdelius, suvynioti į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą 4–5 valandoms, kad blyneliai prisigertų įdaro.

Skanaus!

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai