© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos filė išmuškite, pabarstykite druska, pipirais ir kitais prieskoniais, patepkite pašildytu sviestu. Visus žalumynus smulkiai supjaustykite ir po žiupsnelį sudėkite ant kiekvieno vištienos gabaliuko.

Iš mėsos susukite vyniotinius ir apriškite juos siūlu. Taip paruoštus vyniotinius apkepkite keptuvėje su aliejumi iš visų pusių. Tada dėkite į puodą su tarkuotomis morkomis ir troškinkite.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis, virtomis arba keptomis bulvėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai