Vištienos suktinukai su pievagrybiais

Vištienos suktinukai su pievagrybiais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pievagrybius ir svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste, kol gražiai apskrus. Pagardinkite druska ir pipirais.

Atvėsusius pievagrybius sumaišykite su smulkiai tarkuotu sūriu.

Vištienos filė perpjaukite puiau horizontaliai, kad gautųsi du ploni vištienos kepsniai.

Apibarstykite druska, Provanso žolelėmis, į vidurį dėkite įdaro ir susukite.

Suktinuką apvoliokite kiaušinių plakinyje ir kukurūzų miltuose.

Dėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos (stenkitės, kad suktinukų sujungimo linija atsidurtų apačioje).

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Vištienos filė
16 vnt. Pievagrybiai
1 vnt. Svogūnai
50 g Fermentinis sūris
2 vnt. Kiaušiniai
4 šaukštas Kukurūzų miltai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
2 šaukštelis Provanso žolelės
Porcijos: 4
Sudėtingumas :