Vištienos sriuba su traškučiais

Vištienos sriuba su traškučiais
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Recepto kilmė:
Meksikos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros.

Vištieną sumaišykite su puse kiekio prieskonių mišinio. Iš pradžių ją apkepkite keptuvėje, o vėliau kepkite orkaitėje, kol suminkštės. Vėliau, kai atauš, supjaustykite juostelėmis.

Puode pakepkite svogūnus, paprikas, česnaką ir sudėkite likusią prieskonių mišinio dalį. Leiskite apvirti kelias minutes.

Sudėkite padažą CHUNKY SALSA ir avinžirnius.

Supylę sultinį, virkite and nedidelės ugnies apie 30 minučių. Pabaigoje į puodą įdėkite vištieną.

Supjaustytas plonomis juostelėmis tortilijas sudėkite ant kepimo popieriumi padengtos skardos ir kepkite apie 5–6 min., kol paruduos.

Sriubą patiekite su tortilijų gabalėliais, per pusę perpjautais pomidorais, smulkiai pjaustytais avokadais ir svogūnais.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 8
Sudėtingumas :