Vištienos sriuba „kaip pas mamą“
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.3333 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Į verdantį vandenį sudėkite smulkiai pjaustytą vištieną.

Įberkite druskos ir sultinio.

Morkas ir saliero šaknį smulkiai supjaustykite ir suberkite į puodą.

Sudėkite smulkiai pjaustytus krapus ir petražoles.

Po 20-25 minučių virimo ant vidutinės ugnies, suberkite smulkius makaronus.

Virkite dar 5-7 minutes.

Patiekite su česnakiniu batonu.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai