© Vida Press
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių.

Dideliame dubenyje sumaišykite prieskonius (išskyrus bazilikus) ir druską. Paskui šiuo mišiniu kruopščiai įtrinkite vištų sparnelius.

Prieskoniais įtrintus sparnelius sudėkite į kepimo skardą ir kepkite 20 – 25 min., kol paskrus.

Kitame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, bazilikus, smulkintus česnakus ir tarkuotą parmezaną. Apvoliokite iškepusius sparnelius ir patiekite.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai