Vištienos SATAY

Satay vėrinukai – tai skanūs vištienos vėrinukai, marinuoti švelnaus skonio prieskoniuose. Patiekiami su žemės riešutų padažu ir ryžiais!
Vištienos SATAY
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Sumaišykite Satay prieskonių mišinį su aliejumi ir vandeniu.

2. Vištienos filė supjaustykite kubeliais ir marinuokite 15 minučių.

3. Suverkite vištienos gabaliukus ant iešmelių.

4. Kepkite vėrinukus kepsninėje arba keptuvėje keletą minučių.

5. Patiekite su žemės riešutų padažu ir ryžiais.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 pakelis Santa Maria Satay prieskonių mišinys
500 g Vištienos filė
2 šaukštas Aliejus
2 šaukštas Vanduo
Patiekimui
Ryžiai
Riešutų padažas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :