Vištienos SATAY
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

1. Sumaišykite Satay prieskonių mišinį su aliejumi ir vandeniu.

2. Vištienos filė supjaustykite kubeliais ir marinuokite 15 minučių.

3. Suverkite vištienos gabaliukus ant iešmelių.

4. Kepkite vėrinukus kepsninėje arba keptuvėje keletą minučių.

5. Patiekite su žemės riešutų padažu ir ryžiais.

Šventiniam stalui: Šv. Valentino siurprizas , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai