© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos file supjaustykite nedideliais gabalėliais ir apvoliokite susmulkintų svogūnų masėje, trintuose česnakuose, pakepintuose ir susmulkintuose riešutuose ir apšlakstykite augaliniu aliejumi. Mėsą palikite 30 min. Po to pagal skonį apibarstykite druska ir pipirais. Užmaukite ant iešmų ir kepkite, kol apskrus.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai