Vištienos salotos su mangais ir avokadais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Salotų lapus nuplaukite ir suplėšykite.

Vištienos filė apiberkite druska, pipirais ir vištienos prieskoniais. Kepkite įkaitintame aliejuje su sviestu, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. (Galima kepti jau smulkiai supjaustytą vištieną arba smulkiai supjaustyti iškeptą filė.)

Avokadus ir mangą nulupkite, išimkite kaulus ir supjaustykite (neturi būti labai smulkiai).

Sumaišykite avokadus, mango gabaliukus, vištieną ir salotų lapus.

Apšlakstykite aliejumi ir sojų padažu.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai