Vištienos salotos su apelsinų padažu

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištos krūtinėlę perpjauti pusiau, pagardinti vištienos prieskoniais ir apkepti apie tris-keturias minutes iš abiejų pusių keptuvėje.

Salotas suplėšyti, ridikėlius supjaustyti riekelėmis, svogūną žiedeliais. Viską sudėti sluoksniais arba sumaišyti. Ant žalumynų sudėti juostelėmis supjaustytą krūtinėlę. Apibarstyti sezamu.

Užpilui gerai išplakti apelsinų sultis, ryžių actą, aliejų, cukrų ir pipirus. Padažą užpilkite ant salotų ir patiekite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Vištienos krūtinėlė kepta
1 vnt. Iceberg salotos
100 g Ridikėliai
150 g Konservuoti kukurūzai
1 vnt. Raudonieji svogūnai
2 šaukštas Sezamo sėklos kepintos
1 vnt. Apelsinų sultys
1 šaukštas Ryžių actas
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
pagal skonį Juodieji malti pipirai
1 šaukštelis Cukrus
Sudėtingumas :