© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Vištos krūtinėlę perpjauti pusiau, pagardinti vištienos prieskoniais ir apkepti apie tris-keturias minutes iš abiejų pusių keptuvėje.

Salotas suplėšyti, ridikėlius supjaustyti riekelėmis, svogūną žiedeliais. Viską sudėti sluoksniais arba sumaišyti. Ant žalumynų sudėti juostelėmis supjaustytą krūtinėlę. Apibarstyti sezamu.

Užpilui gerai išplakti apelsinų sultis, ryžių actą, aliejų, cukrų ir pipirus. Padažą užpilkite ant salotų ir patiekite.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai