Vištienos, pievagrybių ir ananasų troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
4.1111 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištieną susmulkinkite vieno kąsnio gabaliukais, apiberkite druska ir pipirais. Dėkite kepti į įkaitintą sviestą. Apskrudinkite.

Pievagrybius, nuvalykite, supjaustykite ir suberkite į vištieną.

Pomidorą nulupkite, smulkiai supjaustykite ir suberkite į vištieną.

Uždenkite dangtį ir patroškinkite apie 10 minučių.

Suberkite gabaliukais pjaustytus konservuotus ananasus, įpilkite ananasų sirupo ir saldžiarūgščio padažo.

Viską išmaišykite, jei reikia įberkite druskos ir pipirų.

Kepkite ant mažos ugnies dar 5-8 minutes.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai